“Sjælens pris” af Haidi Wigger Klaris

Sjælens pris

Original titel: Sjælens pris
Forfatter: Haidi Wigger Klaris

Serie: Dæmonherskerens arving
Genre: Ungdomsbog, fantasy
Sider: 277
Forlag: Tellerup
Udgivelse: 21. oktober 2016

DUO stjerner III

 

 

 

Så kom den sidste del af ’Dæmonherskerens arving’ og det der fangede mig allermest ved denne bog, var helt sikkert forholdet mellem Ally og Tristan. Jeg mærkede en virkelig god kemi mellem dem.

streg

Resumé

Ally har accepteret, at hun skal blive i underverden, som dæmonherskerens arving, for at kunne redde hendes venner. Dette betyder at hendes evner skal vækkes. Ikke alle i underverden er begejstret for at hun er der, især ikke efter at de ser hendes kræfter. Tristen bringer en dag Ally op til jorden og pludselig får de et tilbud, som de ikke kan sige nej til.

streg

Anmeldelse

En ting som jeg godt kan lide ved denne serie, er coveret på dem alle. De har alle haft en rød tråd i sig, så de hænger rigtig godt sammen. Det som fascinerede mig allermest, var at den første bog starter med et meget lyst cover, hvorefter den sidste bog i serien har et helt mørkt cover. Jeg synes virkelig at den sidste bogs cover er utrolig flot. Den mørke side og med det grønne skrift og øjnene i fokus. Det er meget gennemtænkt og rigtig fint. Bogens cover passer også meget godt med historien, hvor Ally nu er kommet ned i underverden.

’Sjælens pris’ var meget hurtig læst, fordi den er ikke så lang og teksten er meget let og ikke for lille, så man kan nemt glide hen over teksten, når man læser den. Dette synes jeg faktisk var meget dejligt, fordi nogle gange har man faktisk bare brug for en bog, som ikke er for kompliceret og nem at læse. En bog som man bare kan læse, uden at skulle tænke alt for meget over tingene.

En ting som også fangede mig ved ’Sjælens pris’ var helt sikkert forholdet mellem Ally og Tristan. Man kunne tydelig mærke deres kemi og selvom Ally nu er kommet ned i underverden, har de alligevel meget almindelig problemer med kærligheden, som man ville have i et almindeligt forhold. Jeg kan egentligt godt lide begge hovedpersoner i bogen. Hele vejen igennem følte jeg faktisk, at de er meget jordnære og realistiske, selvom vi befandt os i en fantasy verden.

’Sjælens pris’ er den sidste i serien ’Dæmonherskeren arving’. Men alligevel følte jeg ikke, at det var slutningen, fordi ’Sjælens pris’ ligger meget op til, at dette slet ikke er det sidste, vi kommer til at høre til Ally eller Tristan. Dette betyder også, at jeg sidder tilbage med nogle spørgsmål, som jeg egentligt gerne vil have svar på. Nogle spørgsmål som jeg håber, jeg kan få svar på senere, så derfor håber jeg også at dette ikke er det sidste, vi kommer til at høre fra forfatteren Haidi Wigger Klaris.  

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *