“Skæbnens kys” og “Et glimt af paradis” af J. R. Ward

Skæbnens kys og Et glimt af paradis

Originaltitel: Blood kiss
Serie: Black Dagger Legacy
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 272 og 277
Udgivelsesdato: 9. juni 2020

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg bliver altid helt vild ekstatisk, når jeg opdager, at næste bog i ’Black Dagger’ universet er planlagt til udgivelse i Danmark. Den serie er bare noget helt særligt for mig, og jeg sluger dem på ingen tid!

streg

Resumé

Paradise er vokset op i en beskyttet tilværelse og ønsker at bryde fri af sit aristokratiske livs strikse regler og sin fars forventninger til hendes fremtid. Hun har derfor meldt sig til Broderskabets træningsprogram for at finde sig selv. Træningen er hårdere end forventet, og det gør det ikke lettere, at hun forelsker sig i sin holdkammerat, Craeg, som både er hemmelighedsfuld, reserveret og borgerlig, som hendes far ikke vil bifalde.

Da Craeg melder sig til Broderskabets træningsprogram handler det om mere end bare at skabe en fremtidig karriere, men han søger også hævn for fortiden. Lige siden Elimineringsgruppen udryddede hele hans familie, har han levet alene og ønsker at tage hævn. Da han møder Paradise, falder han pladask for hende – en distraktion han hverken ønsker eller har tid til, men ligegyldig hvor meget han kæmper imod sine følelser, hjælper det ikke – indtil han opdager, at hun ikke er den, hun giver sig ud for at være.

streg

Anmeldelse

Jeg elsker simpelthen denne serie. Hver gang jeg starter på en ny bog, får jeg noget nyt tilføjet til universet, og jeg er bare virkelig imponeret over, at J. R. Ward kan fortsætte mig med tryllebinde mig til sine bøger. Når jeg åbner en bog, må jeg simpelthen kæmpe for at lægge den fra mig, hvis jeg ikke læser den færdig med det samme. Jeg elsker simpelthen at tilbringe min tid i universet!

Denne gang er turen kommet til Paradise og Craeg, som man lige hurtigt er stødt på i de andre bøger. De er lidt den ”yngre” gruppe indenfor universet, men det var kun fedt at få et nyt syn på Broderskabet igennem dem. Sideløbende følger vi også Butch og Marissa, og jeg synes faktisk det passede overraskende godt sammen. På den måde fik jeg også lov til at vide, hvordan deres forhold har udviklet sig siden sidst.

Jeg kunne godt lide, at Paradise er så badass, at hun bare melder sig til træningsprogrammet på trods af sine rødder, og hvor hårdt det kommer til at være for hende. Det er de færreste hunner, der melder sig og endnu færre der klarer sig igennem. Hun får vist, hvor meget vilje kan gøre for at komme i mål uden at man mister sin holdånd.

Craeg har virkelig meget i sin bagage, og han kunne også få mit hjerte til at banke hurtigere. Jeg følte virkelig for ham med det tab, han har lidt. Han er også stædig og ensporet med, hvad han skal bruge sit liv på, så han er mildt sagt frustreret over de følelser, som Paradise sætter i gang hos ham. Det er meget sjovt at følge, hvordan han prøver at benægte sine følelser for hende, kun for at tabe i sidste ende.

Jeg kunne også godt lide den nye vinkel, der er på serien med træningsprogrammet, da det gør det muligt at møde nye karakterer og give mig nye historier. Det er også en spin-off til den originale serie, så det gav god mening, at der skulle ske noget andet her. Ud fra hvad jeg lige kan regne ud, bliver den næste fra den originale serie, hvor vi skal følge Rhage igen, og efter at have haft lidt tid med ham i disse to bøger, glæder jeg mig til gensynet.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *