“Skyggebrødre” og “Evighedens søster” af J. R. Ward

black dagger

Originaltitel: The Shadows
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 445 og 437
Udgivelsesdato: 31. maj 2019


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg har ventet på at lære skyggebrødrene lidt bedre at kende og finde ud af, hvordan deres fremtid ville ende. Derfor var det skønt at læse disse to bøger og komme tættere ind på livet af dem.

streg

Resumé

Trez er på flugt fra sit folk, da han har været lovet væk til prinsessen siden sin fødsel. I mellemtiden har han væltet sig rundt i anonym sex. Hans bror, iAm, har brugt hele sit liv på at beskytte og tæmme ham, men uden held. Da Trez møder den smukke udvalgte Selena og forelsker sig i hende, får han styr på sin sexafhængighed. Men det ændrer dog ikke på, at han er lovet væk til en anden hun.

iAm har viet sit liv til at beskytte sin bror, Trez, og har altid sat sig selv i anden række. Han ønsker at redde sin bror fra deres folk, så Trez og Selena kan være sammen – især efter at en tragedie truer dem, som ingen har magt over. iAm tyer til desperate metoder for at undgå, at Trez skal miste dén, han elsker, men vil det være for sent og kan det overhovedet gøre en forskel i sidste ende?

streg

Anmeldelse

Jeg har i noget tid været lidt nysgerrig på de to skyggebrødre, da jeg gerne ville finde ud af, hvad de gemte på, og hvad deres baggrund var. Det fik jeg svar på med ’Skyggebrødre’ og ’Evighedens søster’, hvilket var rart, da jeg tit har undret mig over, hvor de stammer fra, og hvad deres traditioner er.

iAm er den bror, jeg bedst kunne lide, selvom Trez også er en skøn karakter, der virkelig udvikler sig. Jeg tror måske, det er hele den her lidt offerrolle, som iAm har, som jeg kunne relatere til og som gjorde, at jeg følte mig lidt mere forbundet med ham. Jeg håbede også sådan, at han ville få en lykkelig slutning, da han er gået glip af meget, fordi han altid har passet på sin bror.

Vi kommer også til at møde prinsessen, som vi har hørt en del om, og hun viste sig at være helt anderledes, end jeg havde regnet med, så det var en positiv overraskelse. Jeg endte faktisk med at kunne lide hende en del, i forhold til hvordan jeg havde det med hende, inden jeg blev ordentlig præsenteret for hende.

Uden at ville afsløre alt for meget, bragte historien også tårer frem hos mig, og igen bekræfter det mig bare i, hvor fantastisk en forfatter J. R. Ward her, når hun kan få mig til at græde over ting, der sker i en bog. Jeg elsker, når bøger berører mig og gør indtryk, da det også viser, hvor dybt ind i universet, jeg er kommet.

Jeg kunne lidt regne ud, hvem den næste bog kommer til at handle om, da der er en del fokus på Rhage i disse to, og det derfor virkede oplagt, at vi ville vende tilbage til ham igen. Det glæder jeg mig også til, da han var en af de brødre, der gjorde størst indtryk på mig. Jeg håber den næste bliver hurtigt oversat, så jeg kan komme tilbage til dette fantastiske univers igen.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *