“Smertens søn” af J. R. Ward

Smertens søn

Originaltitel: Lover Unbound
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 733
Udgivelsesdato: 8. december 2014
Oversat af: Louise Christiansen

DUO 6 stjerner

 

 

 

Endnu engang måtte jeg lukke af for omverdenen, for at gå på opdagelse i J. R. Wards verden, hvor jeg bliver endnu mere begejstret for hver gang jeg læser en ny bog i serien, og ’Smertens søn’ var ikke en undtagelse.

streg

Resumé

Vishous’ har mistet sine synske evner, og samtidig føler han en forbudt tiltrækning til sin bedste ven Butch. Han må også leve med sin evige forbandelse – sin lysende hånd. En nat hvor han er ude at jage, bliver han ramt af et skud i hjertet, og er døden nær.

Menneskekirugen Jane får en nat en traumepatient ind på hospitalet, og hun gør hvad hun kan for at redde ham. Hvad hun ikke ved, er at han er en vampyr og en del af Broderskabet. Hun redder hans liv, men bliver bagefter kidnappet af brødrene.

streg

Anmeldelse

Jeg var ovenud begejstret for dette femte bind i ’The Black Dagger Brotherhood’-serien. Den ene grund til det, er at jeg kom ind under huden på Vishous og fik hans historie. Dette gjorde at jeg fik nemmere ved at forstå ham, og hvorfor han er som han er. Samtidig var det også utroligt hårdt, og det var svært ikke at blive påvirket af det han har været igennem i sin fortid. Den anden grund er at bogen har endnu flere sider, som jeg kunne kaste mig over.

Karakteren Jane er en handlekraftig kvinde, som tør gå imod flokken, og selvom hun er noget mindre end brødrene stopper det hende ikke i at forsøge at flygte, og være ærlig omkring hvad hun mener. Jeg er helt vild med hendes mod og vilje, og havde meget let ved at identificere mig med hende. Hun lærte mig i hvert fald en ting eller to.

Jeg læste ’Smertens søn’ i løbet af en dag, hvor jeg alligevel tilbragte dagen i sengen, fordi jeg var syg. Det blev dog hurtigt glemt, at jeg havde det skidt, for da jeg først havde åbnet bogen og begyndt at læse, glemte jeg hurtigt alt omkring mig, og ikke mindst min sygdom.

Jeg må dog indrømme at jeg havde frygtet lidt at læse denne bog, fordi Vishous har disse stærke følelser for Butch, og jeg troede det ville være for mærkeligt at være inden i hovedet hos en, der har følelser for en af det samme køn, men det blev meget hurtigt lagt bag mig.

Den næste bog i serien er der endnu ikke kommet end udgivelsesdato for, eller en titel, men jeg går stærkt ud fra, at den udkommer til efteråret, da de andre bøger er blevet udgivet på det tidspunkt af året. Så der er lidt ventetid endnu, men jeg er helt overbevist om, at det er ventetiden værd, og jeg glæder mig i hvert fald til at finde ud af, hvad der nu skal ske.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *