“Sons of Anarchy” den komplette boks på DVD

Sons of Anarchy

Original titel: Sons of Anarchy: The complete series
Genre: Drama, tv-serie, action
Indeholder: 35 dvd’er, 4015 minutter

Skuespillere: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Maggie Siff og Ron Pearlman.
Udkom: 26. februar 2015
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO 6 stjerner

Første gang jeg så ’Sons of Anarchy’ var uden danske undertekster, hvilket medførte at jeg stoppede den efter 15 minutter. Heldigvis gav jeg den endnu en chance, denne gang med danske undertekster, hvilket gjorde at jeg fik en bedre forståelse af historien. Siden den dag har jeg været hooked!


streg

Resumé 

I ’Sons of Anarchy’ følger vi Jax Teller, som er med i motorcykelklubben SAMCRO. Han har for at sige det mildt, rigtig mange problemer – nogle større og værre end andre. Han har altså hænderne fulde, og forsøger hele tiden at holde hovedet over alle de problemer, der hele tiden forsøger at ødelægge hans liv og SAMCRO’s eksistens.
Serien får dig hurtigt til at holde af nogle af de forskellige fyre i klubben, og er så spændende at du kommer til at sidde på kanten af stolen eller sofaen, for at få det hele med. ’Sons of Anarchy’ bliver ved med at overraske, og jeg var underholdt hele vejen igennem, på trods af hvor alvorlig og brutal den er!

streg

Anmeldelse 

Sæson 1:

Så er vi i gang. Inde for de første få minutter sker den første eksplosion, og vi bliver introduceret for hvilken verden serien omhandler. Der er lagt op til masser af drama, og en verden man sjældent oplever indefra. Jeg har læst bøger om motorcykelklubber, hvilket var det der gjorde mig nysgerrig på denne serie, hvilket jeg er glad for.

Vi møder Jax som er en badass biker, og nærmest født og opvokset i dette broderskab, og jo længere vi kommer ind i historien, jo mere tydeligt bliver det, at Jax ønsker en anden kurs for klubben end den hans stedfar og præsident for klubben bevæger sig ud på.

Sæson 2:

Motorcykelklubben kommer længere og længere ud i hårdere kriminalitet, på trods af at Jax forsøger at finde nye løsninger. Hovedprioriteten for SAMCRO er dog at beskytte deres by og byens borgere mod narkohandlere, samtidig med at de ikke ønsker at byen skal blive større, eller skifte politiafdelingen ud.

Det er virkelig en spændende sæson, hvor der bliver afsløret en masse hemmeligheder – dog langt fra dem alle, og endnu engang er den fyldt op til randen af drama. Jeg er meget hurtigt komme til at holde af Jax, så jeg hepper virkelig på ham, og håber at han kommer igennem de prøvelser han står overfor.

Sæson 3:

Da Gemma bliver anholdt for mord, og Jax’ søn pludselig kidnappes, står klubben overfor et følelsesmæssigt kaos af den helt store kaliber. Eftersøgningen på Jax’ søn bringer klubben til Irland hvor endnu flere hemmeligheder kommer frem i lyset, mens Jax kæmper videre med sin fars arv, klubbens fremtid og sin families skæbne.

Sæson 3 var rigtig barsk, og bragte en masse følelser frem hos mig, alt imens jeg bare havde lyst til at redde Jax for det helvede han oplevede. Serien bliver ved med at overraske, både fordi jeg begynder at holde mere af nogle af medlemmerne af SAMCRO, men også fordi den er så brutal, som den er.

Sæson 4:

Klubben bliver løsladt fra fængslet, og hverdagen går stille og roligt i gang igen for SAMCRO. Eller gør den? Klubben står pludselig overfor en ny stærk fjende, som bringer dem ud i en alliance, der kan få katastrofale følger. Jax forsøger stadig at sikre sin familie, og lægger fremtidsplaner for hvordan han kan beskytte dem bedst muligt.

Endnu en vild sæson, som jeg var helt vild med. Jax har fået klippet håret kort, og det var helt mærkeligt at se ham sådan, når man har først har vænnet sig til hans halvlange hår, som klæder ham virkelig meget. Jeg kan klart anbefale andre at komme i gang med serien!

Sæson 5:

Jax er blevet den nye leder af SAMCRO, og med det følger et stort ansvar. Clay ønsker hævn, hvilket driver ham ud i forræderi. Da flere sandheder kommer frem i lyset, tvinger det Jax til at træffe nogle svære valg, uanset hvad prisen måtte være.

En sindssyg nervepirrede sæson, med Jax i spidsen, hvilket dog glædede mig, da jeg efterhånden ikke er den store fan af Clay, og aldrig rigtig har været det. Det var også her, hvor det virkelig gik op for mig, hvor manipulerende moderen, Gemma, er. Jeg var nærmest limet fast til skærmen, for ikke at miste noget af den hæsblæsende handling.

Sæson 6:

Jax forsøger med alle midler at få klubben ud af den ulovlige afdeling, og i stedet fokusere på det lovelige, som SAMCRO kan leve videre på ved siden af deres værksted. Men det er nemmere sagt end gjort at droppe våbenforbindelserne, og pludselig er hele klubben ekstremt udsat.

Jeg skal love for, at der sker ting og sager i denne sæson. Tara viser sig fra en helt ny side, og jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg kan lide hende eller ej. Det skifter ufattelig meget, alt efter hvilken sæson jeg ser, og hvad hun gør. Det er klart en sæson, som byder på en masse hjerneaktivitet hos seeren, hvilket jo aldrig er helt dårligt, og efterlader dig med et hul i hjertet.

Sæson 7:

Efter hvad der skete i det sidste afsnit i sæson 6, ønsker Jax at få hævn. Alt falder fra hinanden og bliver samlet igen på en helt ny måde. Da jeg ikke ønsker at spoile mere, vil jeg bare til sidst opfordre dig til at komme i gang med denne serie, som virkelig er spændende, brutal og hjerteskærende. Du er garanteret action fra første minut, og bliver lukket indenfor i en ny verden, man ellers sjældent får et indblik i. Så bare kom i gang – du vil ikke fortryde det, medmindre du ikke kan lide at se noget som er meget rå og barsk.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *