“Soulfinders – Crystal” af Joss Stirling

Crystal

Original titel: Soulfinders: Crystal
Serie: Soulfinders
Forfatter: Joss Sterling
Forlag: Rosinante & Co
Sider: 270
Udgivelsesdato: 13. september 2013
Oversat af: Louise Ardenfelt Ravnild

DUO stjerner III

 

 

Den sidste bog i serien af Joss Stirling var en dejlig afslutning på triologien om savanterne og deres soulfindere.

s

Resumé

Crystal er det syvende barn i en savantfamilien, men i modsætning til mange andre syvendefødte børn af savantfamilier, har hun stort set ingen evner, og er lidt af en skamplet for familien.

Crystal bor i Venedig sammen med sin søster Diamond, men under en konference i USA, møder Diamond sin soulfinder, endnu en af benedictbrødrene. Crystal føler sig udenfor under bryllupsforberedelserne og er irriteret på Benedict drengen Xav, som hele tiden er i hælene på hende. Men Crystal må lære at stå sammen med Xav, når en fjende af Benedict, truer hele familien og deres soulfindere.

s

Anmeldelse

Jeg brød mig ikke særlig meget om pigen i den forrige bog, men Crystal blev jeg meget hurtigt glad for. Hun var anderledes, havde ikke de store evner at prale af, og var meget beskeden, hvilket jeg altid holder af, for ofte er det de karakterer der udvikler sig mest, og viser de største følelser gennem historien. Og hun skuffede mig da heller ikke på den front.

Plottet i denne bog var langt det bedste af de tre i trilogien, der var gentagelser i det første plot, det andet plot var bare lidt for meget på nogen på punkter, men i den tredje bog rammer det plet. Løse ender bliver samlet sammen, og plottet hænger sammen, fordi det også bruger elementer fra nogle af de andre plots, og på den måde bliver hele historien samlet op på, og hele familien træder frem i lyset.

Det var en fin afslutning, og der bliver også hurtigt og interessant fulgt op på de tre sidste brødre, som endnu ikke havde fundet deres soulfindere. Jeg var næsten ked af at der ikke kommer flere bøger, fordi det lød som om det ville blive meget interessant og høre om deres kamp for at finde soulfinderne.

Hvis du har læst de to første bøger i serien, så kan du ligeså godt komme i gang med denne også, for det er som jeg tidligere har nævnt, den bedste af de tre efter min mening. Kærlighed er der nok af, men også lidt mysterium, lidt action, og lidt detektiv arbejde, så jeg synes det er en dejlig bog at bruge tiden på.

s

Stine DUO

Skrevet af Stine Jørgensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *