“Straight A’s”

Straight A's


Titel:  “Straight A’s”
Genre: Komediedrama
Sprog: Engelsk
Spilletid: 84 min.
Udkom: 28/5-2013
Skuespiller: Ryan Phillippe, Anna Paquin, Luke Wilson.
Udgivet af: Mis. Label  

duo 4½

 

Anna Paquin gør igen et fantastisk arbejde som skuespillet, i denne smukke og rørene kærligheds film.

s

Anmeldelse

Anna Paquin spiller den travle mor Katherine, som tit har det med at overse sine børn. Hendes man William er på forretningsrejse, og deres forhold er ikke så godt som det har været. Mens Katherine passer sig selv, får familien et uventet besøg af Williams bror Scott – Katherines ekskæreste.

Scott er kommet for at slutte fred med familie, han fortæller at han og Williams mor sendte ham – problemet er bare er moren er død.
Katherine kan ikke få sig selv til at ringe og fortælle William at hans bror er her, men vælger bare at lade Scott bo hos familien til han kommer hjem.

Scott kommer ud for lidt af vært. For det første er han onkel til to børn nu, og har svært ved at leve op til de forventninger hans nevø har, og samtidig har han ikke helt glemt sine følelser for Katherine.

Jeg er en stor fan af Anna Paquin, som efter min mening er en meget talentfuld skuespiller. I mit hoved ser jeg hende som Rouge fra X-men og som Sookie fra True Blood, så jeg glædede mig meget til at se hende i denne nye rolle.
Filme har kun bekræftet mig i at Paquin er en fantastisk skuespiller, og jeg var meget overrasket over hvor godt hun klarede rollen, som den travle og rige mor. Det var meget anderledes i forhold til hendes andre roller, men hun gør et fremragende stykke arbejde.

Resten af skuespillerne er også virkelige talentfulde, Især Riley Thomas Stewart som spillede Katherines søn Charles. Jeg synes virkelig at han var en af dem som gjorde det bedst i filmen, og jeg er sikker på at han har en god fremtid foran sig som skuespiller.

Scott og Charles forhold er virkelig rørene, og Scott som aldrig før har haft et ansvar eller nogle der så op til ham, kommer ud for en hård prøve for at bevise, at han er en god onkel.
Charles er den person i filmen, som man hurtig kommer til at elske. Hans mor har travlt det meste af tiden, og giver ikke hendes børn den opmærksomhed hun brude, og faren er tit på lange forretningsrejser. Det forhold Charles udvikler til sin onkel, er bare et tegn på han virkelig har brug for en voksen i hans liv – det går lige i hjertet på en!

Gennem filmen kommer Katherine og Scott tættere på hinanden, og gamle følelser vækkes i dem begge, men Katherine kan ikke acceptere Scotts afhængighed af stoffer og alkohol. I modsætningen til Scott er Katherine kommet videre, hun er blevet ældre og har lagt sin fortid bag sig, og hun ønsker ikke at genoptage sit gamle forhold til Scott, især ikke efter han svigtede hende sidste gang.

Ikke nok med at Scott har problemer med alkohol og stoffer, så for hans også jævnlige besøg af sin døde mor, der vil have ham til at slutte fred med sin far – det er nu lettere sagt end gjort. Hans far lader ikke til at kunne huske ham, og nægter at have noget med ham at gøre.

Generelt var jeg positivt overrasket af filmen, og til allersidst er der et lille twist som ændre situationen fuldkommen. En god romantisk familie, med dygtige skuespiller og en historie der går lige i hjertet på en. Jeg vil anbefale filmen til en hyggelig aften med familien, eller med veninderne.

Se traileren her

s

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.