“Supernatural” sæson 14 på DVD

Original titel: Supernatural season 14
Serie: Supernatural
Genre: Drama, paranormal
Spilletid: 13 timer og 24 minutter
Skuespillere: Jared Padalecki, Jensen Ackles og Misha Collins

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 12. december 2019

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Vi er nu kommet til 14. sæson af ’Supernatural’, og drengene kan stadig få mig til at ville se mere.

streg

Resumé

Sam og Dean fortsætter med at kæmpe mod monstre, dæmoner, himmel og helvede, og da kampen kommer med Lucifer og ærkeenglen Michael, ændrer det brødrenes liv for altid, da det samtidig skaber en endnu større trussel. Vil kampen nogensinde få en ende?

streg

Anmeldelse

Vi er nu kommet til sæson 14 i ’Supernatural’, men jeg bliver stadig suget helt ind i universet, når jeg følger brødrene Sam og Dean. Sæson 14 tager en ny drejning, som fastholder spændingen i universet. Denne gang kommer der nemlig en ny stærk kræft til i form af Lucifers søn, som brødrene skal finde ud af, hvad de sjak stille op med. Skal han dø eller leve?

Det begyndte dog lidt at føles som om, at ingen kunne dø, og selv dem der var døde, kunne komme tilbage til livet – men så kom der et tvist, og det synes jeg var rigtig fint, da det ellers tog lidt af spændingen. Det virkede nemlig som om, at uanset hvilken fare de kom ud for og hvilken skabning, de skulle kæmpe imod, så forsvandt lidt af spændingen, når der ikke sker noget alvorligt alligevel.

Der kom også en ny skuespiller på tapetet, som jeg var lidt undrende overfor. Det er nemlig Danneel Ackles, som er gift med Jensen Ackles, der spiller Dean i serien. Jeg synes, det var lidt komisk, at hun lige pludselig blev en del af serien, men synes dog også, at hun gjorde det rigtig godt i rollen.

Denne sæson er også lidt speciel, fordi episode 300 blev en genforening af familie Winchester. Det er lidt vildt at tænke på, at der er lavet så mange afsnit nu, især når de kan fastholde deres seere. Jeg ved i hvert fald, at jeg skal se videre, når den næste kommer, da jeg har en idé om, at næste sæson bliver endnu vildere!

Det fede er også, at serien bliver ved med at fortsætte i samme ånd men samtidig forny sig lidt fra de andre. Det er meget opfindsomt og kreativt klaret af holdet, og det er vildt, at de kan blive ved med at tilføje nyt, selv efter så mange afsnit. Jeg glæder mig til det næste eventyr, jeg skal på sammen med drengene.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *