“Tæmmet” af Maya Banks

Tæmmet

Original titel: Dominated  Forfatter: Maya Banks
Serie: Enforcers
Oversat af: Lærke Pade
Genre: Erotisk roman
Sider: 321
Forlag: Pretty Ink  Udgivelsesdato: 23. juni 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret

Efter afslutningen af ’Besat’, var jeg meget spændt på at læse videre. Jeg kunne godt lide bogen, og at vi fik lov til at få mere indblik i Donovan.

streg

Resumé

Evangeline er knust efter at Drake har svigtet hende. Drake har nemlig en mørk side, som han vil beskytte hende fra. Drake indser dog hurtigt efter at hans engel er rejst, at han ikke kan leve uden hende og hans kærlighed er stærkere end hans frygt. Så han beslutter sig for at gøre alt for at vinde hende og hendes hjerte tilbage, men det kræver selvfølgelig at han skal finde hende først. Endvidere har han besluttet sig for at det skal være anderledes, når hun kommer tilbage, men så er spørgsmålet bare, om hun vil komme tilbage?

streg

Anmeldelse

Jeg var meget spændt på at læse videre i serien. Jeg kan faktisk rigtig godt lide bogen om Evangeline og Drake. Der var dog nogle irritationsmomenter ved den første bog, og det forfulgte mig lidt i denne bog. ’Tæmmet’ og ’Besat’ er meget erotiske bøger, og jeg synes, at jeg er blevet bedre til at læse den slags bøger, og især når det er dominans, vi taler om. Så dette gjorde mig egentlig ikke så meget, og jeg hang mig ikke så meget i det, som jeg plejer at gøre. Der var selvfølgelig noget, som jeg nogle gange synes var mærkeligt, men jeg lod det egentlig bare komme ind, for derefter at komme ud igen.

Hele bogen er faktisk meget præget af, at Evangeline er meget uskyldig og naiv, og Drake er en meget dårlig mand, som ikke fortjener hende. Dette beviser han også en gang i mellem, men jeg kan godt lide, at vi fik lidt mere indblik i ham. Det var efter min smag dog slet ikke nok. Jeg synes godt, han kunne være meget mere ærlig omkring ham selv. Jeg kan også lide, at Evangeline ikke bare lader sig blive charmeret denne gang, og slet ikke spørger til ham. Jeg følte, at hun begyndte at interesserer sig lidt for hendes nye verden. At hun ikke får svar og derefter acceptere dette, og virkelig gør op med sig selv, om hun behøver det, synes jeg er noget andet.

Man får et meget godt indblik i hendes tanker, og jeg kan godt lide, at hun egentlig går med en tanke, men lige som alle os andre, så kan hun skifte mening, uden at jeg følte, at det var irriterende. Fordi det gjorde egentligt bogen meget realistisk. Om det altid er de kloge valg hun tager, kan man jo så altid diskutere.

Jeg kan faktisk meget godt lide bogen og historien, selvom at der var nogle ting, som godt kunne irritere mig. Selvom historien faktisk er meget sød, spændende og meget fræk, så var det alligevel som om jeg manglede et eller andet. Jeg tror simpelthen, at jeg manglede at komme tættere på karaktererne, for virkelig at knuselske bogen. Da jeg var slut med bogen, havde jeg ikke en wow-følelse, men mere en følelse af, at den var okay. Og det skal der også være plads til en gang imellem.

Hvis man godt kan lide kærlighedshistorier med en stor mængde erotik og spænding, så synes jeg, at man skal tage fat i ’Enforcers’-serien, og derved starte med ’Besat’. Har man allerede læst ’Besat’, så synes jeg helt klart, at man skal få læst ’Tæmmet’ også.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *