“Tag mig med” af Pernille Vørs

tag med mig

Original titel: Tag mig med
Serie: Grænseløs
Forfatter: Pernille Vørs
Forlag: Forlag Drømmefangeren
Genre: Erotisk roman
Sider: 500
Udgivelsesdato: 15. juni 2018

DUO 6 stjerner

 

 

 


Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret.

Jeg var spændt på at fordybe mig i endnu en bog fra Pernille Vørs, og igen formår hun at skrive en fantastisk og fængslende historie.

streg

Resumé

Selene er psykiater og ekspert i at håndtere andres følelser, men når det kommer til hendes egne, gemmer hun dem væk. Da hun får en ny patient, ved navn Rayan, bliver det dog svært at holde følelserne og dæmonerne i skak. Han er dominerende og alt det hun ikke ønsker. Han får hende til at bukke under for en gammel trang, som indtil nu har ligget i dvale, og ikke er god for hende på nogen måder.

Rayans sjæl er selv ødelagt, han er lige blevet løsladt fra fængsel, og han har mistet sin familie. Han er blevet tvunget til at få hjælp af den snobbede psykiater Selene, for at bearbejde sin sorg. Det mener han dog, er spild af tid, men han finder hurtigt noget mere interessant at bruge psykiateren til, da han opdager, at hun selv har sit at slås med.

streg

Anmeldelse

Endnu engang formår Pernille Vørs at tryllebinde mig med sine historier. På en måde, synes jeg, at ’Tag mig med’ er en virkelig ond bog, fordi den ender som den gør, hvor jeg sidder tilbage med tårerne trillede ned ad kinderne. Men samtidig fortæller det mig også, hvor stærk en historie Pernille Vørs har skrevet, når den rammer så dybt.
’Tag mig med’ er mere mørk og dyster end hendes tidligere bøger, men erotikken er stadig i højsædet. Vores to karakterer Rayan og Selene bærer begge rundt på bagage fra fortiden, der fylder så meget, at de ikke kan tillade sig selv at elske. På trods af, at de ikke ønsker kærligheden, og de aldrig siger ”Jeg elsker dig” til hinanden, var man slet ikke i tvivl om, hvor meget de betød for hinanden, og kærligheden lå alligevel hele tiden og lurede i baggrunden.

I starten skulle jeg lige præcisere mig for, hvordan Selene og Rayan passede ind i de foregående historier, fordi det er noget tid siden, at jeg læste dem. Det var dog tydeligt, at jeg havde at gøre med en pageturner, da siderne vendte sig af sig selv, og bogen var afsindig svær at lægge fra mig. Jeg kan virkelig godt lide, at den er så mørk og skræmmende, som den er, da det bare har gjort, at den har brændt sig fast i min hukommelse.

Jeg er efterhånden blevet ret stor fan af Pernille Vørs, og efter at have læst ’Tag mig med’, er jeg kun blevet en større fan. Hun viser virkelig, hvor alsidig en forfatter hun er med denne bog, og hvordan hun kan beskrive noget så detaljeret, uden direkte at skrive, hvordan karaktererne har det. Jeg sidder dog tilbage med en del spørgsmål, så derfor håber jeg heller ikke, at historien er slut her.

Slutningen tog virkelig hårdt på mig, og det er også derfor, at jeg i starten af anmeldelsen gav udtryk for, at jeg syntes, at det var en ond bog, Pernille Vørs havde skrevet. Undervejs knugede mit hjerte sig sammen flere gange, og jeg følte næsten, at jeg led ligeså meget som Rayan og Selene gør. Selvom bogen er mere barsk og ret dominerede, så elskede jeg den, og jeg kom hurtigt til at holde af Rayan og Selene, og håbede inderligt, at de ville få bearbejdet deres fortid, så de kunne komme videre og få et ordentlig liv.

’Tag med mig’ er en bog, hvor historien ikke lige slipper mig foreløbig, og jeg håber, at der kommer en fortsættelse på den, som samtidig kan leve op til mine tårnhøje forventninger. I hvert fald vil jeg gerne tilbage til karaktererne og følge deres videre historie, og samtidig finde ud af, hvad der helt præcist er sket i deres fortid. ’Tag mig med’ var fyldt med smerte, humor, hjerteknugen, håb, dominans, sorg, sex, følelser og kærlighed, og jeg kan ikke vente med at læse mere fra Pernille Vørs.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *