“The Bling Ring”

The Bling Ring


Titel: ”The Bling Ring”
Genre: Drama, komedie
Sprog: Engelsk
Spilletid: 90 min.
Premiere: 11/7-2013
Skuespiller: Emma Watson, Katie Chang, Israel Broussard
Filmselskab: SF-film


duo 4½

 

“The Bling Ring” handler om stæben efter et liv i luksus og glamour, og hvad der sker, når man bruger de allermest ekstreme tricks til at blive en del af det. Filmen har nogle fantastiske skuespillerpræstationer, som bærer en igennem handlingen trods enkelte mangler i plottet.

 

streg

Resumé

Teenagerne Rebecca, Nicki, Chloe, Sam og Marc stræber efter et liv i luksus, et liv som de ypperste Hollywood-stjerner. For at prøve at opnå denne status sørger de for at komme ind de hotteste steder, hvor kun stjernerne ellers fester. Men det, der i starten er en sjov beskæftigelse i weekenderne, udvikler sig til en besættelse.
I deres stræben efter rigdom og mærkevarer, og ledet af den enormt modebevidste og frygtløse Rebecca, begynder gruppen at bryde ind hos Hollywood-stjernerne, når de ved, de ikke er hjemme. De stjæler tøj, smykker, penge, endda våben, og før de ved af det, har de flere end bare et par indbrud på samvittigheden.
Disse Hollywood-berømtheder har selvfølgelig overvågning, og da det bliver opdaget, at der er en gruppe, der har brudt ind i samtlige huse, og flere og flere overvågningsbilleder bliver offentliggjort, er det kun et spørgsmål om tid, hvornår de bliver genkendt og straffet.

streg

Anmeldelse

Jeg havde virkelig glædet mig til at se ”The Bling Ring”! Havde hørt meget godt om den, traileren så fed ud, og så er Emma Watson også bare en fantastisk skuespillerinde. Mine forventninger til filmen var derfor høje, da jeg en sen torsdag aften sad i biografen og lyset blev slukket …
Mit helhedsindtryk af filmen er, at jeg faktisk er en lille smule skuffet. Skuespillerpræstationerne var virkelig gode, og klipningen og underlægningsmusikken var gode til at skabe stemninger. Og princippet med, at de her unge gerne vil opnå et liv i luksus og bling er også godt – især er det spændende, fordi det rent faktisk er baseret på virkelige hændelser.

Det er bare lidt for nemt for dem. Den første bil, de tjekker på gaden, er ulåst og med en hel masse penge liggende, Paris Hilton har sin nøgle liggende under måtten, og har ellers ingen sikkerhedsforanstaltninger – det er altså ret urealistisk.
Det får historien til lidt at halte, og det er ærgerligt, fordi alt andet i handlingen er rigtig godt.

De forskellige personligheder er også sjove. Nicki (Emma Watson) stræber efter at blive kendt og berømt. Hun er en af de personer, der er med til at give filmen et pust af noget sjovt. Det medvirker Marc, som homoseksuel og blandt andet forelsker sig i nogle pink stilletter, også til. Rebecca, som nok kan kaldes gruppens leder, er frygtløs, og hun vil gøre alt for at få fat i det nyeste og hotteste mode – og allerbedst er det, når det er direkte fra stjernernes garderobe.

Alt i alt er ”The Bling Ring” en rigtig god film med fantastiske skuespillere, og hvis man kan se bort fra de lidt urealistiske træk, er det klart en film, der er værd at se.

Se traileren her

streg

Sofie DUOSkrevet af Sofie Peschardt

 

 


1 thought on ““The Bling Ring”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *