“The DUFF” på Blu-ray

The DUFF

Original titel: The DUFF
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 40 minutter
Udgivelse: 20. august 2015
Skuespillere: Mae Whitman, Robbie Amell og Bella Thorne
Filmselskab: Mis Label

DUO stjerner III

 

 

’The Duff’ virkede til at være en film lige efter min smag, og den skuffede mig på ingen måde! Jeg var underholdt hele vejen, og nød at følge med Biancas verden.


streg

Resumé 

Ved en tilfældighed ved en fest, finder Bianca ud af, at hun er det man kalder en DUFF. Designated Ugly Fat Friend. Hun beslutter sig for at ændre på hvordan hakkeordenen er skruet sammen, så hun genopfinder sig selv med lidt hjælp fra den sleske nabodreng Wesley. Hendes mission er dog langt fra så let som den lyder, og før hun ved af det, er hun kommet helt på afveje.

streg

Anmeldelse 

Jeg synes ’The DUFF’ var en virkelig sjov film, som både gjorde mig forlegen i et øjeblik, for bagefter at få mig til at grine helt vildt. Mae Whitman gør det rigtig godt i rollen som den almindelige pige, som jeg dog alligevel syntes var super cool og der gik ikke mange minutter, før jeg holdte af hende. Robbie Amell spiller også rigtig overbevisende som den charmerende og populære nabodreng. Derudover er han heller ikke værst at se på.

Der bliver også taget rigtig mange ting om undervejs, såsom at have en fraværende mor, venskaber og hvad man gør når man er vild med en fyr, som knap nok ved hvad man hedder. Bianca kommer også ud for nogle yderst pinlige situationer, som virkelig var svære at se på, da hun bliver udsat for nogle brutale ting.

Jeg kan klart anbefale andre at se ’The DUFF’. Den henvender sig nok mest til piger, og vil passe rigtig godt til en hyggelig aften med sine veninder. Det er næsten 100% sikkert, at du vil blive lige så underholdt som jeg var, og ikke mindst få brugt lattermusklerne, når du ser den.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *