“The Hunger Games: Mockingjay, part 1” på DVD

ss

Titel: The Hunger Games: Mockingjay
Genre: Action
Spilletid: 118 minutter + 45 minutter
Skuespiller: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth.
Udgivelsesdato: 13. marts 2015
Selskab: Nordisk Film

5,5 DUO

 

Simhelthen fantastisk! Hvordan fans skal klare ventetiden inden den næste film, ved jeg ikke.


streg

Resumé 

Mod alle odds har Katniss overlevet sit andet Hunger Games. Hun befinder sig nu i distrikt 13 sammen med de heldige der overlevede angrebet i distrikt 12. Præsident Coin, lederen af distrikt 13, ønsker at Katniss optager rollen som ’The Mockingjay’, for at overbevise de andre distrikter om at slutte sig til oprøret. Katniss accepterer – men kun hvis Distrikt 13 vil gøre alt for at redde Peeta og de andre fanger, som befinder sig i The Capitol.

streg

Anmeldelse

Alle fans af ‘The Hunger Games’ har glædet sig i evigheder på at ‘Mockingjay part 1’ ville komme i biografen – og derefter til at den ville komme på dvd. Nu er den endelig ude, og fans har nu mulighed for at se den igen og igen, mens ventetiden på den sidste film, langsomt bliver mindre og mindre.

Forventningerne til filmen har uden tvivl været store, især fordi at ’Catching Fire’ var sådan en stor succes. På trods af at ’Mockingjay’ var den af bøgerne jeg mindst kunne lide, blev jeg virkelig overrasket over filmen, og ligesom forgængerne var den meget tæt på bogens handling.

Dog kunne det ikke undgås at filmen til tider føltes lidt langsom, og at nogle af scenerne virkede som om de egentlig kun var sat ind som “fyld”.

Når det så er sagt, vil jeg også sige at filmen er fuld af masser af spænding og at jeg flere gange fik en voldsom omgang kuldegys, mest på grund af Jennifer Lawrences fantastiske præsentation som Katniss. Det er næsten uhyggeligt så godt som den pige formår at bringe Katniss til live på det store lærred.

Nu efter at have genset ’Mockingjay’ har jeg det næsten på samme måde, som da jeg gik ud af biografen, og ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det føles som om der er en uendelighed til november, hvor vi endelig kan se den sidste og afgørende film.

streg


Skre
vet af Mathilde Alfang

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *