“The Lone Ranger”

loneranger

Titel: The Lone Ranger
Genre: Komedie
Sprog: Engelsk
Spilletid: 2 timer og 29 minutter
Udkom: November 2013
Skuespiller: Armie Hammer, Johnny Depp,Helena Bonham Carter, Barry Pepper, James Badge Dale, Dwight Yoakam
Selvskab: Disney

DUO stjerner 4

 

”The Lone Ranger” er en sjov og underholdende film, som passer perfekt til en aften med vennerne!


streg

Resumé

John Reid tager tilbage til sin hjemby i det vilde vesten, hvor han sammen med sin meget vellykkede bror, tager ud efter nogle lovløse. Dog forventer gruppen af Rangers ikke et bagholdsangreb, og alle undtagen John bliver dræbt.
Sammen med indianeren Tonto, drager John under navnet ”The Lone Ranger” af sted, for at sikre retfærdighed.

streg

Anmeldelse

En film med Johnny Depp plejer jo ikke at skuffe, så derfor så jeg frem til en underholdende film, da jeg satte ”The Lone Ranger” i gang. Og selvfølgelig skuffede filmen ikke. Johnny Depp viser igen sit storslået talent som skuespiller, og filmen holdte mig underholdt fra start til slut!

Filmen er fuld af spænding og action, med det helt rigtige twist af humor, uden det bliver for plat. Det er klart en film jeg ville kunne sætte mig ned og se flere gange.

John Reid har altid levet i skyggen af sin meget modigere bror, som lever af at bekæmpe kriminalitet i det vilde vesten, mens John rejste væk og læste til advokat. John måtte se den kvinde han elskede tage hans bror til mand i stedet for ham, og føde hans barn.
John tror på retfærdighed og ikke hævn, men da hans bror bliver brutalt myrdet af den lovløse mand Butch Cavendish, kommer han alligevel i tvivl. Indianeren Tonto, som også har nogle regnskaber at gøre op med Cavendish, rejser sammen med John efter ham.

Det er Tonto som fortæller historien til et barn, så derfor er filmen bygget op på en ret sjov måde. Nogle gange springer Tonto i fortællingen, eller glemmer at nævne en lille detalje, hvor efter at den lyttende dreng afbryder og beder om en forklaring.
Dette var kun med til at gøre filmen sjovere, og det fungerede rigtigt godt for filmen at den var opbygget på denne måde.

Selve historien om John, som kræver retfærdighed, var i sig selv også meget spændende. Han har aldrig været den store tilhængere af vold, og kræver at de lovløses skal dømmes for en retssag, og ikke bare skydes på stedet.
I gennem filmen må John se i øjne at den verden han troede han kendte, ikke altid er retfærdig, og han må derfor træffe nogle svære valg.
Selvom man nogle gange godt kunne regne ud hvad der ville ske, er filmen ikke så forudselig at den bliver kedelig.

Jeg vil anbefale denne film, til dem som trænger til at sidde en lørdag aften, med vennerne eller kærsten og se en sjov og underholdende film, for med ”The Lone Ranger” går man ikke galt i byen.

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


1 thought on ““The Lone Ranger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *