“The Originals” sæson 4 på Blu-Ray

the originals

Original titel: The Originals: The complete fourth season
Genre: Drama, Fantasy
Spilletid: 9 timer og 6 minutter
Skuespillere: Joseph Morgan, Daniel Gillies og Phoebe Tonkin

Filmselskab: 20th Century Fox

Udgivelsesdato: 12. april 2018

5,5 DUO

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

’The Originals’ er en serie, som kun er vokset på mig, jo flere afsnit, jeg har set. Jeg er helt vild med, hvor uforudsigelig den er, og hvor vigtig familien er for Mikaelson familien med deres motto ”For evigt og altid”.

streg

Resumé

Fem år efter det store opgør mellem Mikaelson familien og Marcel Gerard i New Orleans, lykkedes det endelig Hayley at finde det sidste, hun skal bruge, for at vække familien fra deres fortryllede søvn, og samtidig redde dem fra deres forbandelser. Da Hayley og Klaus datter, Hope, pludselig bliver syg, er de dog nødsaget til at tage tilbage til New Orleans, deres hjemby, som de er blevet forvist fra. Da de kommer hjem til New Orleans viser det sig, at der venter en stor trussel, som kan blive deres sidste kamp…

streg

Anmeldelse

Lige da jeg startede på ’The Originals’ skulle jeg lige indfinde mig med, at vi nu skulle følge nogle nye personer, end dem jeg havde fulgt i ’The Vampire Diaries’. Så det tog alligevel lige nogle afsnit, før jeg rigtig begyndte at lide denne serie – og nu er jeg kommet til at elske den!

Jeg kan virkelig godt lide, hvor barsk og brutal den er, og man er ikke bange for, at lade folk dø. Samtidig er der det store familiesammenhold, som bare er utroligt stærkt og misundelsesværdigt. Det er godt at se, at selvom man har lavet noget forfærdelige ting i sin fortid, så har man stadig sin familie i baghånden, som altid vil være der.

Karaktererne er også virkelig fede og passer så godt til deres roller. Jeg er helt vild med skuespillercastet, som bare sidder lige i skabet til de roller, der er i familien. ’The Originals’ rammer mig også rigtig dybt, fordi der er så meget dårligdom og kærlighed, der ikke kan få lov til at leve, og det får mig bare til at holde endnu mere af karaktererne – selv de ”onde”, der tidligere har gjort forfærdelige ting. eg synes, der sker rigtig mange ting, som er uretfærdige for vores karakterer. Netop som jeg tænker, at nogle af dem skal til at have lidt godt i deres liv, og få det de ønsker sig mest, så braser det hele bare sammen for øjnene af mig. Det er måske også det der gør, at jeg er så hungrende efter at se mere, så karaktererne snart kan få deres lykkelige slutning.

Det bliver spændende at se sæson 5, som umiddelbart ser ud til at være den sidste i ’The Originals’. Men hvis jeg kender holdet bag serien godt nok, bliver den fuldstændig episk! Derfor kan jeg ikke andet end glæde mig til at se, hvordan det hele skal ende for Mikaelson familien. Hvis du endnu ikke er færdig med vampyrgenren, skal du helt sikkert tage hul på ’The Originals’ – måske bliver du ligeså bidt af den, som jeg er.

streg

Skrevet af Ida Marie Mortensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *