“The Second Best Exotic Marigold Hotel” på Blu-ray

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Original titel: The Second Best Exotic Marigold Hotel
Genre: Komedie
Spilletid: 2 timer og 2 minutter
Udgivelse: 6. august 2015
Skuespillere: Dev Patel, Maggie Smith og Judi Dench
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

 

Jeg er blevet ret så vild med denne hjertevarme skønne komedie, som både viser sig fra sin alvorlige side, men som også altid får humoren med indover uden at det på noget tidspunkt bliver overfladisk.


streg

Resumé 

Den altid optimistiske Sonny har store drømme. Han ønsker at udvide sit charmerende pensionat til en hotelkæde for ældre mennesker, som ønsker at tilbringe sine sidste år i Indien. Det er dog lettere sagt end gjort, og når man samtidig skal klargøre sit eget bryllup, bliver Sonny mildt sagt meget stresset. Imens forsøger beboerne at finde ud af deres egen tilværelse, og hvad de vil bruge deres sidste tid på.

streg

Anmeldelse 

Jeg elsker simpelthen Sonny, selvom han dog til tider også går mig på nerverne, hvilket han jo også gør overfor de andre i filmen. Men han er simpelthen sådan en livsglad positiv og ikke mindst optimistisk person, som jeg er overbevidst om, at vi alle kunne lære en ting eller to af. Han kæmper for det han tror på, og er ikke så nem at slå ud.

’The Second Best Exotic Marigold Hotel’ er en hjertevarm komedie, som både fik tårerne til at trille ned af kinderne på mig, mens den et minut efter fik mig til at skraldgrine, uden på noget tidspunkt at ødelægge filmen, ved at være overfladisk eller gøre grin med det at blive gammel.

Dét at den foregår i Indien, synes jeg fungerer rigtig godt, da den samtidig viser en helt anden kultur, end det man kender her i Danmark. Det føles lidt ligesom at blive taget på en rejse, og mens jeg så filmen, kunne jeg næsten dufte krydderier i luften, baggrundsstøjen fra de små køretøjer, små børn der spiller fodbold, og gadesælgere der forsøger at få solgt noget fra deres bod. Filmen er simpelthen skruet så flot sammen.

Jeg kan hermed også kun anbefale andre at få set filmen, som jo faktisk er fortsættelsen til ’The Best Exotic Marigold Hotel’, hvor vi første gang møder Sonny og beboerne, hvilket også var en film jeg var helt vild med! Og bare rolig – selvom der er ældre mennesker med, og du tænker at du ikke lige er målgruppen, så tror jeg du bliver overrasket over hvordan den henvender sig til alle aldre, og den er på ingen måde kedelig.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *