“Tiden mellem os” af Mikki Daughtrey og Rachael Lippincott

all this time

Original titel: All this time 
Forfatter: Mikki Daughtrey og Rachael Lippincott
Genre: Ungdomsbog
Sider: 344
Forlag: Politikens forlag
Udgivelsesdato
: 8 oktober 2020

DUO stjerner 4

 

 

 

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret

En sød romantisk kærlighedshistorie om ung kærlighed, med et overraskende tvist.

streg

Resumé

Kyle vågner op efter en bilulykke, som koster hans kæreste Kim livet. De havde lige slået op, og Kyle er meget tynget af skyldfølelse og usikkerhed, da han møder pigen Marley, som på flere måder forstår ham. Marley kæmper nemlig med sine egne hemmeligheder, men alligevel er alt slet ikke helt sådan, som det ser ud, og Kyle føler at hun forsvinder igen. Er han klar til at kæmpe for hende og for deres kærlighed?

streg

Anmeldelse

Jeg har læst ’Five feet apart’ og andre bøger som ligner i genren, og jeg synes bestemt, at det er hyggelige bøger at læse. De er let læselige, og de tager generelt ikke lang tid, samtidig med synes jeg tit de bringer et godt budskab med sig. Det synes jeg ikke ’Tiden i mellem os’ var en undtagelse på. Det er en letlæselig bog i forhold til sprog og længden af bogen. Og budskabet i denne bog synes jeg var en ung forelskelse, tilgivelse og det at komme videre efter et tidligere forhold og arbejde med sorg. Hvilket er virkelig gode emner for unge at læse bøger om.

Det var interessant at følge en ung fyr i hovedrollen i sådan en romantisk kærlighedsbog som denne. Kyle er virkelig en atypisk fyr men så alligevel ikke. Han er en ung mand, som har været et naturtalent for derefter at komme ud for en ulykke, hvor mange ting falder fra hinanden, undtagen kærligheden til sin kæreste Kim. Hans følelser sidder ret langt ude på tøjet, og det er måske ikke lige det, jeg forbinder med sådan en rigtig High-School fyr, som man tit læser om i andre bøger, selvom man kan se, at de tydeligt er i stand til det.

Så jeg vil sige, at jeg skulle vænne mig en del til vores hovedperson. Jeg synes, at den bearbejdelse som han gennemgår, var ret interessant og gjorde, at bogen var ret hurtigt læst, fordi man var spændt på, hvad der så ville ske mere i bogen, lige indtil man fik en overraskelse. Det havde jeg slet ikke lige set komme, og hvorfor jeg ikke havde det, ved jeg faktisk ikke, fordi det giver god mening og var rigtig fint bygget op.

Marley kender man ikke så meget til andet end, hvad man ser gennem Kyle. Der gad jeg egentligt godt have set nogle tanker fra hende, så jeg kunne få en endnu bedre forståelse af hende. Det tror jeg havde gjort meget godt for bogen, selvom jeg er med på, at en del af handlingen ikke kunne være mulig, så det er lidt et dilemma for mig.

Alt i alt synes jeg at ’Tiden i mellem os’ var en sød læseoplevelse, dog trak det for mig en del ned, at jeg ikke rigtig kunne forbinde mig med hovedrollen. Jeg synes også handlingen hen mod enden var en del for urealistisk efter min smag.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *