“Tilstå” af Colleen Hoover

Tilstå

Originaltitel: Confess
Forfatter: Colleen Hoover
Oversat af: Anne Brinch
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 350
Udgivelsesdato: 20. juni 2019

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret.

Colleen Hoover gør det igen med ’Tilstå’! Jeg slugte bogen på ingen tid.

streg

Resumé

Aubrey har planlagt sit liv ned til mindste detalje. Hun ved, hvad hendes drømme er og styrer målrettet imod dem. En dag søger hun et job i et atelier i Dallas, men hun havde dog ikke regnet med, at hun ville blive så tiltrukket af kunstneren Owen. Aubrey vælger for en gangs skyld at tage en chance, men langsomt finder hun ud af, at Owen har hemmeligheder – så store, at de måske kan ødelægge de drømme Aubrey har.

streg

Anmeldelse

Mine forventninger til ’Tilstå’ var enormt høje, fordi jeg har elsket alle de andre bøger, Colleen Hoover har skrevet. Jeg havde derfor også en frygt for, om bogen kunne leve op til alle mine forventninger, men igen formåede hun at rykke benene væk under mig!

Aubrey har haft en hård ungdom, hvor hun har mistet sin første store kærlighed, og mit hjerte knugede sig helt sammen over den smerte, som hun oplever. Jeg fik meget hurtigt medfølelse med hende, og hun var nem at holde af. Hun har sat sig nogle mål i livet og har også nogle drømme, hun arbejder ihærdigt på at få i opfyldelse. Da hun møder Owen risikerer hun dog, at det hele falder på gulvet.

Owen er en meget charmerende og helt igennem jordbunden fyr, som jeg også fik lidt sommerfugle i maven over. Han er virkelig sød ved Aubrey, og selvom jeg ikke fik det bedste førstehåndsindtryk af ham, får han det hurtigt indhentet. Det hjælper også, at kapitlerne skifter mellem Aubrey og ham, så man lærer ham at kende dybere.

Det var virkelig en kunstnerisk læseoplevelse, som du også finder ud af, når du skal læse den – for det skal du helt sikkert, hvis du er til store kærlighedsbøger og elsker Colleen Hoover. Jeg var helt vild med den effekt det gav til handlingen, og det gjorde bare bogen dét mere speciel! Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg læser ’Tilstå’, og det er helt klart en bog, der er egnet til din næste ferie.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *