“Tordenfuglens Arving” af May-Britt & Martin BrændtrupTitel: Tordenfuglens Arving
Serie: Glasfolket 
Forfatter: May-Britt & Martin Brændtrup
Udkom: 2012
Sider: 206
Forlag: Facet

2 stjerner DUO

 

 

 

“Tordenfuglens arving, er en god bog at lægge ud med, hvis man vil til at læse noget inde for fantasygenren. Bogen egner sig dog nok mere til 11-års alderen, og giver ikke ældre læsere de støre udfordringer.


streg

Resumé

Victoria har altid haft svage knogler, som er så skrøbelige at de forhindrer hende i at have et normalt teenageliv. Da Victoria så finder ud af, at hende sygdom kan have noget at gøre med hendes far side af familie, rejser hun sammen med sin bedsteveninde, til Canada, for at opklare mysteriet om hende sygdom, og hvad hun i virkeligheden er. streg

Anmeldelse

Hele idéen til denne bog, lød meget interessant i mine ører, selvom jeg dog godt kunne fornemme, at den er beregnet til en lidt yngre aldersgruppe, allerede inden jeg begyndte. Nu efter jeg har læst bogen har jeg lidt blandede meninger.

Jeg kan lide så godt sige, at den ikke er det mest spændende læsning for en 17-årige, men når det er sagt, så tror jeg at bogen vil egne sig rigtig godt til omkring 11-12 årsalderen, især som en god snart ind til fantasygenren. Bogen er nemlig ikke noget stor udfordring, sproget er let, og historien er bygget op på en enkelt måde, så derfor er jeg sikker på, at yngre læsere vil få en helt del ud af bogen.

Bogen var nu meget sød, og jeg fik læst den på kun nogle timer, og selvom jeg sagde at den ikke lige er så spændende for en pige på 17, så må jeg indrømme at slutningen alligevel har gjort sådan, at jeg vil læse den næste bog i serien også.

Vores hovedperson Victoria, er en sød og handlekraftig hovedperson, som ikke giver så let op, og man lever sig let ind i hende, og den nye verden hun bliver en del af.

Jeg vil anbefale denne bog til piger omkring 11, som gerne vil læse en bog, der lukker op for fantasygenren 
streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *