“Twisted” af Emma Chase

Twisted

Originaltitel: Twisted
Serie: Tangled
Forfatter: Emma Chase
Oversat af: Dorthe Klyvø
Genre: Erotisk roman
Sider: 282
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 21. oktober 2016

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

Jeg blev utroligt overrasket over, hvor hurtigt jeg blev opslugt af ’Twisted’ og før jeg fik set mig om, var klokken mange, og bogen næsten læst færdig.

streg

Resumé

Efter to gode år sammen skilles Drew og Kate på dramatisk vis og hun flygter hjem til sin mor for at søge trøst. Imens er Drew mere eller mindre i gang med at ødelægge alt i hans liv, da han ikke kan håndtere sorgen. Kate står overfor et stort og kompliceret valg, som kan få indflydelse på resten af hendes liv – spørgsmålet er hvad hun skal gøre, og hvad det rigtige valg er?

streg

Anmeldelse

Jeg var slet slet ikke forberedt på den måde, som ’Twisted’ tog mig med storm på! Det tog kun et par sætninger, så jeg var jeg helt opslugt af historien, og hungrede efter at finde ud, hvad der var sket, siden Kate nu var alene igen. For bogen starter nemlig to år efter at vi slap Drew og Kate i den sidste bog. Og det var faktisk rigtig fint.

’Twisted’ er hovedsageligt fortalt fra Kate’s synsvinkel, modsat ’Tangled’, som var fra Drews side. Det er kun til sidst, at man kommer ind i hovedet på Drew igen. Endnu engang var jeg også utrolig vild med den måde, som bogen er bygget op på. Den er nemlig skrevet, så man har en dialog med den karakter, som man får synsvinklen fra, hvilket er noget jeg sjældent har prøvet før. Faktisk kan jeg slet ikke komme tanke på en anden bog, hvor jeg har fået fortalt historien på den måde, men forfatteren har gjort det, så det fungerede.

Det var nemlig ikke sådan, at man kun snakker indbyrdes med enten Drew eller Kate. Der udspillede sig også scener, hvor man som læser er tilskuer til det der sker. Den måde at komponerer to fortællermåder, er virkelig unikt og utroligt flot klaret.

Jeg er dog spændt på at finde ud af, hvad der sker i den næste bog, da jeg egentlig syntes at ’Twisted’ havde en virkelig god afslutning. Det havde ’Tangled’ sådan set også, men jeg var virkelig glad for, at historien alligevel ikke endte der. Hvis du havde svært ved at holde dig fanget af ’Tangled’, fordi historien var fra en fyrs synsvinkel, synes jeg du skal give den endnu en chance, da jeg virkelig synes det er en god historie og samtidig utrolig lærelig.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *