“Under overfladen” af Jennifer Echols

Under overfladen

Original titel: Forget you
Forfatter: Jennifer Echols
Forlag: Tellerup
Genre: Ungdomsbog
Sider: 356
Oversat af: Sarah Feddersen Thomsen
Udgivelsesdato: 21. juni 2016

DUO stjerner III


 

 

 

Efter at have bygget en del forventninger op efter at have læst to andre bøger af Jennifer Eshols, var det dejligt at finde ud af, at ’Under overfladen’ kunne leve op til dem.

streg

Resumé

Da Zoey finder ud af, at hendes far har været hendes mor utro med en 24årig elskerinde, begynder hendes hverdag at ramle. Hendes mor forsøger at begå selvmord og bliver indlagt. Samme aften beslutter hun sig for, at det er slut med at være jomfru. Weekenden efter ender hun i en bilulykke, og da hun vågner, er det sidste hun husker, flere timer inden ulykken.

Hvad skete der den aften, som er skyld i at hendes kæreste, Brandon, ikke kan finde tid til hende, mens Doug, opfører sig som hendes kæreste, på trods af at de plejede at afsky hinanden?

streg

Anmeldelse

’Under overfladen’ var meget hurtigt læst, da jeg simpelthen blev nødt til at vide, hvad der var sket tidligere på aftenen inden ulykken. Da ulykken sker meget tidligt inden i bogen, blev jeg nødt til at speede læsetempoet op. Desuden sker der bare en masse dramatiske ting i starten og også undervejs, at spændingen var helt i top.

Jeg kom næsten til at råbe af Zoey, fordi hun er så naiv og troende i bogen, og slet ikke forstår, at hun sætter sig selv i samme situation, som alle pigerne før hende har været i, når de har været sammen med Brandon. Han var ellers hendes bedste ven i starten, men fordi hun bliver udsat for så mange ting på hjemmefronten, vælger hun alligevel at satse deres venskab.

Doug var en karakter, som jeg virkelig godt kunne lide, da jeg først kom ind under huden på ham. Han har også været igennem nogle ting, som jeg kan relatere til, såsom at miste sin mor i en tidlig alder, men også at han ofrer sig for andre og faktisk bekymrer sig om andre, selvom han skjuler det godt.

Jeg var helt ærgerlig over, at bogen sluttede så hurtigt. På trods af nogle irritationsmomenter, kunne jeg virkelig godt lide historien og den måde Zoey udvikler sig på igennem den. Derfor kan jeg også anbefale andre at læse den – især hvis man godt kan lide de andre bøger, Jennifer Eshols, har skrevet og desuden er vild med kærlighedsbøger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


4 thoughts on ““Under overfladen” af Jennifer Echols

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.