“Ung kærlighed” af Jasmin Søe

ung kærlighed

Original titel: Ung kærlighed
Forfatter: Jasmin Søe
Genre: Fiktion, ungdomsbog
Sider: 318
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato
: 25. oktober 2018

DUO stjerner 4

 

 

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

’Ung kærlighed’ er for dig som enten ønsker at finde kærligheden, vil vide mere om kærlighed, både til andre og til dig selv.

streg

Resumé

Hvis du er på vej ud i kærlighedslivet eller allerede er inde i det, er ’Ung kærlighed’ en bog, som du skal tage fat i. Du får en masse fif, erfaringer fra forfatteren, lister og historier til at give en bedre forståelse på kærlighed, forelskelse, selvkærlighed og forhold. Den giver også et indblik i de mindre sjove emner til kærligheden, nemlig hjertesorger, utroskab og #metoo.

streg

Anmeldelse

Jeg var lidt spændt på ’Ung kærlighed’, da jeg har været i et forhold i mange år efterhånden. så man kan sige, at jeg har været i kærlighedslivet længe, og jeg var derfor spændt på, om jeg ville få noget ud af at læse bogen, og om jeg ville blive klogere på selve emnet eller ej. Jeg vil sige, at grundlæggende er bogen en rigtig god idé til unge mennesker, som er lige på vej ud i kærlighedslivet og måske ikke kender særlig meget til det.

Men for mig, som havde været i et forhold over længere tid og har et par års erfaringer i livet, var den ikke helt så relevant. Men jeg synes, at den giver nogle gode indblik i forelskelsen, forhold og særlig et vigtigt emne til unge, nemlig selvkærlighed. Jeg synes, at forfatteren laver nogle rigtig gode lister som måske ville kunne bruges til et oplagsværktøj, men nogle af gangene var tingene ret åbenlyse, og nogle af emnerne blev der brugt meget lang tid på og en gentagelse en gang i mellem, så jeg kedede mig kun lidt undervejs i bogen. Men der var også andre emner, som jeg synes der godt kunne være brugt mere tid på.

Men jeg vil også sige, at en single på min alder sagtens ville kunne bruge nogle af emnerne i bogen til en masse, for at reflektere over sig selv, hvilken type man gerne vil være i et forhold, og hvordan man ville skulle håndtere det og et kapitel om, hvorfor man er single, og dette synes jeg var rigtig godt.

I det hele taget synes jeg, at forfatteren kommer rigtig godt omkring, og det vil helt sikkert være sådan en bog, som jeg ville give min datter som ung pige, og have en god og aktiv snak om alle emnerne, fordi jeg tror, at bogen sagtens ville aktivt kunne bruges sådan, så emnet heller ikke bliver tabu for fremtidens unge. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *