“Unremembered 2: Uden glemsel” af Jessica Brody

Uden glemsel

Original titel: Unforgotten 
Forfatter: Jessica Brody
Serie: Unremembered
Genre: Science fiction, ungdomsroman
Sider: 432
Oversat af: Vibeke Nielsen
Forlag: Alvilda
Udkom: 15. september 2014

DUO stjerner III

 

 

 

’Uden glemsel’ fortsætter hvor ’Uden minder’ slap. Jeg bliver ligeså fanget af Sera og Zens eventyr som sidst. Mystikken og hemmeligheder gør, at jeg får vendt siderne i bogen utrolig hurtigt.

streg

Resumé

Sera og Zen gemmer sig fra Diotech tilbage i tiden. De forsørger at være i sikkerhed, men nye farer truer lige om hjørnet. Især da Zen bliver smittet at en mystisk og nedbrydende sygdom og Sera får sværere ved at skjule sig. Derfor må Sera rejse gennem tiden, for at finde de svar som kan hjælpe Zen. Hun bliver hurtigt overrasket over Diotechs nye våben mod hende. Hvordan skal hun kunne redde Zen fra at bekæmpe virksomheden som skabte hende – allermest hvem kan hun stole på?

streg

Anmeldelse

’Uden glemsel’ stater hvor ’Uden minder’ slutter. Sera og Zen er taget til år 1609 for at søge sikkerhed fra Diotech. Jeg kunne virkelig godt lide starten, fordi man kommer tættere på Sera og Zen, hvor der ingen trusler er, og man ser deres kærlighed til hinanden. Beskrivelserne af året 1609 er super gode og giver et godt billede, når man læser bogen. Igennem hele bogen er der en god spænding på grund af de mange spørgsmål, man stadig har i forbindelse med Sera.

Ligesom ’Uden minder’ bliver jeg hurtigt fanget af bogen, fordi der simpelthen hele tiden sker noget. Jeg føler ikke at tiden står stille. Det er især fordi elementet om tidsrejserne og mystikken om Diotech er meget spændende, fordi forfatteren finder nye ting at bringe ind i historien, så man på intet tidspunkt keder sig. Jeg er fortsat vild med Sera. Man er hele tiden til stede i hendes tanker og følelser, fordi hun tænker fortsat meget over tingene og ordene, som det også var tilfældet i ’Uden minder’. Dette giver en god stemning og humor i bogen, hvilket jeg godt kan lide ved hende. Det er helt sikkert også hende, som holder bogen i gang ved siden af al spændingen.

Jeg elsker at man fortsat har mange af de vigtige personligheder med og måden man får dem med på, selvom at man befinder sig i en anden tidsalder og så med tilføjelsen af en ny person. Det fungerer super godt for historien. ’Uden glemsel’ ender i en egentlig både åben og lukket slutning. I forbindelse med at man egentlig hører hvad der sker til sidst, men man håber bare, at det på ingen måde er sådan, det skal slutte. Derfor glæder jeg mig meget til at læse fortsættelsen og den sidste bog i serien, fordi jeg ingen fornemmelse har for, hvad der kommer til at ske.

Med al mystikken og spændingen som foregår i serien ’Unremembered’, kan jeg kun anbefale den, fordi hvis man, ligesom mig, kan lide tidrejser blandet med spænding og kærlighed, bliver man hurtig fanget af serien.  

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *