“Verden styrter” af Malene Sølvsten

Verden Styrter

Original titel: Verden styrter
Forfatter: Malene Sølvsten
Serie: Ravnenes hvisken

Genre: Fantasy
Sider: 144
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato
: 6. juni 2018

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

En sød lille bog med et lille indblik i modstandsbevægelsen mod Ragnara og i Varnar, som jeg personligt synes var mega fedt, og jeg vil bare gerne have mere lige nu!

streg

Resumé

Varnar har altid været tro mod Ragnara, og han har altid gjort, som hun har bedt om og beskyttet hende med sit liv. Han har kæmpet og dræbt i hendes navn og kender ikke andet. Indtil en dag, hvor han dræber en kvinde, og begynder at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor han gjorde det? Ligeledes møder han Anne’s søster, Seren, som fortæller ham nogle ting, som han undres over. Han vælger at slutte sig til modstandsbevægelsen, og tager afsted til Midgård for at beskytte Anne. Det bliver et møde som forandrer deres liv og fremtiden for altid.

streg

Anmeldelse

Da jeg først modtog ’Verden styrter’, tænkte jeg, ’Ej hvor en cute bog’, fordi den simpelthen er så lille og fin. Den er gennemført med det samme covertema, som de andre bøger. Så jeg glædede mig meget til at læse den. Den var selvfølgelig også hurtigt læst, fordi den er meget lille. Men den var helt sikkert også rigtig interessant at læse, fordi man får et indblik i Varnar, som jeg er absolut vild med. Det synes jeg var rigtig godt, og jeg ville gerne have haft meget mere af det.

’Verden styrter’ følte jeg fungerede som en lille teaser, og en mulighed for at komme lidt bag om historien. Det var god og selvfølgelig også lidt frustrerende, fordi nu vil jeg bare gerne læse videre i serien lige med det samme, og det kan slet ikke gå for hurtigt. Jeg overvejer faktisk bare at læse hele serien forfra, for at få historien fra en lidt ny vinkel, nu når man ved, hvordan Varnar er kommet til Midgård for at beskytte Anne.

Jeg kan godt lide, at vi møder mange af de personer, som vi følger i de andre bøger, og det giver også rigtig god mening, at den kommer nu, efter at to bøger i serien er udkommet, og man får noget indblik af nogle ting fra 2’eren også. Hvis man er hardcore fan af ’Ravnenes hvisken’ ligesom mig, så kan man ikke lade være med at tage fat i ’Verden styrter’.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *