“Vildhunden og Panteren” af Sidsel Sander Mittet

Vildhunden og Panteren

Original titel: Vildhunden og Panteren
Forfatter: Sidsel Sander Mittet
Serie: Morika
Forlag: Facet
Genre: Ungdomsbog, fantasy
Sider: 335
Udgivelsesdato: 20. august 2015

DUO stjerner III

 

 

 

Fortsættelsen til ’Rent blod’ var endnu bedre end jeg havde forventet. ’Panteren og Vildhunden’ blev slugt råt, og jeg nød hvert minut.

streg

Resumé

Eshri, Korau og deres venner er endelig kommet frem til Modstandslejren. Netop som de troede, at de kunne slappe af, og hjælpe med at bekæmpe Oryndro, viser sandheden sig at være en helt anden, for selvom lejren er modstander af Oryndro, ønsker de stadig ikke at ændre deres syn på hilaerne. Dette medfører at Eshri og Korau må træffe et valg, som både kan påvirke deres egen, men også deres venners skæbne.

streg

Anmeldelse

Sidsel Sander Mittet har formået at skrive endnu en tryllebindende bog. På trods af at jeg læste den over flere dage, åd jeg det hele råt, og nød bogen i fulde drag. Der gik kun få minutter før jeg blev fanget af handlingen, og der var fuld fart på.

Jeg er helt vild med forsideillustrationen til ’Vildhunden og Panteren’, som virkelig er flot lavet! Den er lige toppen på kagen, ovenpå en handling med spænding, kærlighed og venskab. Jeg bliver mere og mere vild med dette univers, fordi den udover at fortælle en historie, også tager tabuer og fordomme op, som er så vigtigt at få snakket om, så vi lærer at acceptere folk som de er.

Kapitlerne skifter mellem Eshri og Karou synsvinkel og er korte, hvilket er med til at give handlingen tempo og action. Der sker ufattelig mange ting undervejs i ’Vildhunden og Panteren’ for Eshri, Karou og deres venner, og jeg kunne ikke lade være med at heppe på dem, og føle deres smerte når de blev såret.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger om få folk til at åbne øjnene op for ’Morika’ universet, som hele tiden bliver mere og mere interessant. Den sidste bog i trilogien kommer til at hedde ’Blodets bånd’, og jeg kan næsten ikke vente med at finde ud af hvilken rejse, jeg nu skal tages med ud på.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *