“Vintersøstre” af Sarah Morgan

Vintersøstre

Original titel: The Christmas Sisters
Forfatter: Sarah Morgan
Oversat af: Marie Kopp
Genre: Skønlittertur
Sider: 381
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 10. oktober 2019

duo 4½

 

 

 


Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Jeg skulle lige ind i historien i ’Vintersøstre’, men så tog siderne ellers bare hinanden.
streg

Resumé

Det eneste Suzanne McBride ønsker sig til jul er at få sine adopterede døtre hjem på juleferie, så de kan få den perfekte og hyggelige jul. Men tingene bliver ikke helt som planlagt, og selv arbejdsnarkomanen Hannah beslutter sig for at tage hjem, da hun ikke kan snige sig udenom for andet år i træk. Beth ønsker, at der skal ske en ændring med hendes hverdag, og hun vil i gang med at arbejde igen, efter at have brugt nogle år på at gå hjemme sammen med sine børn. Posy er den eneste, der ikke er flyttet fra Skotland, men hun er begyndt at overveje om hun endelig skal forlade reden.

streg

Anmeldelse

Jeg havde fået anbefalet at læse ’Vintersøstre’, da den skulle minde om de hyggelige julefilm, der kører på Netflix i december, og dem plejer jeg at nyde at se. I starten skulle jeg lige lære de forskellige personer at kende, så jeg vidste, hvad der kendetegnede dem hver især, men så fløj siderne også bare afsted.

Det viste sig også at være en rigtig hyggelig læseoplevelse, og der var faktisk lidt mere dybde i den, end jeg havde regnet med, hvilket kun var en positiv overraskelse. Til at starte med kunne jeg bedst lide Posy, men hen af vejen begyndte jeg at varme op for de andre to søstre, som også fik lidt perspektiv på deres liv, så de fandt ud af, at de også skulle være taknemmelige for deres liv.

Pigerne går dog rundt med en stor sorg, og mit hjerte knugede sig også lidt sammen over det, de har mistet. Heldigvis har de fået rigtig meget igen, fordi deres mors veninde, som har adopteret dem, har givet dem en god og tryg barndom på trods af den sorg, de har kæmpet med.

Historien tog pludselig også en drejning, som kom bag på mig, og det var så fedt! Jeg blev virkelig overrasket, men synes det løftede historien lidt mere, at der kom et tvist, som satte en masse tanker i gang, da det ellers bare er en bog, som man kan læse uden at tænke alt for meget. Så mangler du en hyggelig vinter/julebog og nyder du også Netflix julefilmene, så kan jeg på det varmeste anbefale ’Vintersøstre’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *