“Vovestykket” af Simona Ahrnstedt

Vovestykket

Original titel: En enda risk
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Forlag: Flamingo
Genre: Erotisk roman
Sider: 564
Oversat af: Signe Lyng
Udgivelsesdato: 7. juni 2017

DUO 6 stjerner


 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg havde glædet mig afsindigt meget, til at læse ’Vovestykket’ og blive klogere på Tom Lexington, som vi fik en kort introduktion til i ’Løftet’ – og sikke en historie! Jeg var vild med den fra første side.

streg

Resumé

Ambra Vinter er journalist på Sveriges største nyhedsavis. Hver dag forsøger hun at finde den gode historie, som skal bringe hende højere op i hierarkiet. Midt i juletiden, dukker der en historie op, som ingen andre vil have, og Ambra må tage til byen Kiruna. En by hun ellers har lovet sig selv, at hun aldrig ville vende tilbage til grundet de minder, hun har fra sin barndom.

Tom Lexington er en tidligere elitesoldat og befinder sig også i Karuna. Her forsøger han at vinde sin ekskæreste tilbage igen, men det kræver tid og tålmodighed – det er han i hvert fald overbevist om. Da han møder Ambra, begynder han dog at tvivle på, hvem af dem, han egentlig vil have, da han føler en enormt stor tiltrækning til Ambra, men samtidig har en lang fortid med sin eks.

streg

Anmeldelse

Jeg vil slet ikke lægge skjul på, at jeg klappede i mine hænder og var lidt oppe at køre, da jeg modtog ’Vovestykket’. Efter den afslutning som ’Løftet’ gav, måtte jeg bare have fingrene i denne bog, og finde ud af resten af historien. 9 måneder har jeg ventet, men det var helt sikkert det værd – nu har jeg bare lyst til at læse dem alle sammen igen forfra.

Simona Ahrnstedt gør simpelthen et fænomenalt godt stykke arbejde med ’Vovestykket’, ligesom det også var tilfældet med de andre to foregående bøger. Hun er virkelig dygtig og talentfuld, og jeg blev bare revet med af handlingen! Jeg kan rigtig godt lide den stil hun kører, med at for hver bog der er kommet, er bogen lige blevet en anelse tykkere – så man lige får lidt mere historie med.

Kapitlerne er meget varierende i længde, men det gjorde mig slet ikke noget. Det gjorde at der var et rigtig godt læseflow, og mens hovedparten af handlingen var om Ambra og Tom, fik vi også serveret en sidehistorie fra Ambras søster Jill og Toms tidligere soldaterkammerat Mattias. Det var også bare rigtig godt sammensat, og gav lige lidt ekstra til historien.

Der sker rigtig meget i ’Vovestykket’, både handlingsmæssigt, men også bare den rejse, som vores hovedkarakterer er på mentalt. Jeg nød virkelig at få lov til at være med i deres historie og følge deres udvikling, og ikke mindst lære dem at kende. Der bliver helt klart også bragt nogle emner på bordet, som er værd at bruge tid på at tænke på, og ikke mindst skabe en debat om.

På intet tidspunkt syntes jeg at ’Vovestykket’ blev kedelig eller uinteressant. Enten formåede Simona Ahrnstedt at gå i dybden med karaktererne, hvor man virkelig kom tæt på dem og kunne føle de følelser, som de havde, eller også var der en ordentlig portion drama, og balance mellem de to var til ug. Jeg var underholdt, fortørnet, glad, ked af det og arrig undervejs, og en bog, der kan bringe så mange følelsesaspekter frem undervejs, er en vinder i mine øjne!

Så bare for at understrege det en gang til – læs disse sindsoprivende og tankevækkende bøger, som både byder på kærlighed og romance, men som også viser de mere barske sider af virkeligheden, som man ikke altid tænker på. Og her bliver det nemlig ikke presset ned i halsen på en, men serveret på en måde, hvor det bare giver stof til eftertanke. Jeg er vild med Simona Arhnstedt og hendes bøger og glæder mig bare til at få læst flere af hendes bøger, da dette umuligt kan være det sidste vi hører fra hende!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *