“Whiskey Beach” af Nora Roberts

Whisky beach

Original titel: Whisky Beach
Forfatter: Nora Roberts
Genre: Romantisk skønlitteratur
Oversat af: Lene Schiøtt

Sidetal: 481
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 23. januar 2018

duo 4½

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg har længe overvejet at give mig i kast med Nora Roberts bøger, da der må en grund til, at så mange bliver oversat til dansk. Efter at have læst ’Whiskey Beach’ forstår jeg hvorfor.

streg

Resumé

Inden Eli blev anklaget for mordet på sin kone, var en succesfuld forsvarsadvokat. Efter en hård sag, hvor han ender med at blive frifundet, rejser han til Whiskey Beach, for at komme væk fra sit tidligere liv og få lidt fred igen. Her møder han Abra, som er meget anmassende, men kun vil ham det bedste. Tiltrækningen mellem dem vokser, men mordmistanken forfølger stadig Eli, og da der bliver begået indbrud i hans hus, Bluff House, som har været i familien gennem generationer, begynder en ny anstrengende efterforskning. Hvilke hemmeligheder gemmer Bluff House på? Og vil Eli nogen sinde komme til at få et almindeligt liv igen?

streg

Anmeldelse

’Whiskey Beach’ er den første bog af Nora Roberts, jeg har læst, men det er helt sikkert ikke den sidste. Det er en lidt mere voksen bog, men det gjorde mig ikke noget. Jeg blev hurtigt opslugt af mysteriet, mordefterforskningen og helingen hos to mennesker. Jeg er helt sikkert blevet mere nysgerrig efter at læse flere af hendes bøger, da ’Whiskey Beach’ var utrolig spændende, og samtidig en virkelig smuk historie om at hele.

Jeg kan rigtig godt lide at se krimi serier, hvor f.eks. mord skal opklares, så derfor var det rigtig spændende at følge det i en bog også. Der er et stort mysterium omkring en skat, som skulle være forsvundet 200 år siden. Det bliver lidt af omdrejningspunktet i bogen, da det også hænger sammen med de indbrud, der bliver begået i Bluff House. Det var et interessant twist.

Både Eli og Abra er virkelig spændende karakterer, og har hver deres bagage at bære rundt på. Det var smukt at følge, hvordan to mennesker kan hjælpe hinanden til at komme videre og lægge fortiden fra sig. Abra er en virkelig skøn karakter, som gør det hun mener er rigtig, og sørger for at hendes kære har det godt. Det er lidt kært, at hun ligger små post-its rundt omkring i Bluff House til Eli og tager sig så godt af ham. Hun forkæler ham virkelig.

Eli går også igennem noget af en udvikling, så det var fedt at følge, hvordan han begynder at kæmpe imod alle anklagerne, og ikke bare lader sig tromle ned. Han kæmper for sig selv, og for at få opklaret hvad der er sket med hans kone. Det var meget tydeligt at se, hvor gode Eli og Abra var for hinanden, og hvor meget i balance de var med hinanden.

Jeg er desuden helt vild med coveret til ’Whiskey Beach’, som faktisk også var det, der lokkede mig mest i starten. Den er virkelig smuk og lige i skabet! Så hvis du er til mordmysterier, gamle skatte og opleve en smuk heling, kan jeg helt klart anbefale dig at læse ’Whiskey Beach’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *