“Why him” på Blu-ray

Why him

Original titel: Why him
Genre: Komdie

Spilletid: 1 timer og 51 minutter      Skuespillere: James Franco, Zoey Deutch og Bryan Cranston
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 18. maj 2017

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Hvis du virkelig bare trænger til at se en sjov og akavet komedie, skal du helt sikkert få set ’Why him?’

streg

Resumé

Til Ned’s fødselsdag opdager han til sin gru, at hans elskede datter har fået sig en kæreste. Og opdagelsen er noget nært akavet og tå krummende. I den forbindelse inviterer hun familien til Stanford, hvor hun går på skole, for at give dem et bedre indtryk af hendes nye kæreste. Men mødet går langt fra efter planen.

streg

Anmeldelse

’Why him?’ levede fuldstændig op til alle mine forventninger! Jeg forventede at skulle se en film, som ville få mig til at knække sammen af grin og samtidig have nogle akavede og tå krummende scener, og det var lige præcis, hvad jeg fik. Det var også perfekt timing, da jeg bare trængte til at få grinet igennem, hvilket slet ikke var noget problem med denne film.

Jeg har altid syntes, at der var noget charmerende over James Franco, og det er ikke blevet mindre gennem årerne. Jeg har efterhånden set ham i en del film, og jeg synes virkelig, at han er en dygtig skuespiller, som kan leve sig ind i de roller, han skal spille. Det er også tilfældet i ’Why him?’. Han var også hovedårsagen til, at jeg ville se filmen i første omgang.

Zoey Deutch er stadig en forholdsvis ny skuespiller, men hun gør det altså også rigtig godt i rollen som James Francos kæreste. Jeg har oplevet hende i andre film, og kan helt klart se en udvikling fra dem til denne film. Hun kan både spille alvorlig og drillesyg i ’Why him?’ og hun er meget troværdig i hendes rolle.

Det her er en film, som jeg kan anbefale til alle, der godt kan lide lidt skæve og morsomme komedier, som helt sikkert som minimum vil bringe et smil frem på læben. Jeg nød virkelig at se den, og synes samtidig er det var lidt fedt, at den også tog emnet omkring ærlighed op, og hvor vigtigt det er at man er det overfor sine nærmeste.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.