“X-Men – Days of Future Past” på Blu-ray

X-men days of future past

Original titel: X-Men, Days of Future Past
Genre: Action, Adventure, Science fiction
Spilletid: 2 time og 11 minutter
Skuespillere: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, James McAvoy og Michael Fassbender.
Udgivelse: 23. oktober 2014
Filmselskab: 20th Century Fox

5,5 DUO

Jeg er helt klart X-men fan, så for mig er det lykken at se de film. ’Days of Future Past’ kommer med en ny historie, og følger både fortiden og fremtiden, og jeg var helt vild med den!


streg

Resumé 

Menneskerne der er imod mutanterne har fået bygget en hær af dræberrobotter, som er designet til at slå mutanter ihjel, og mennesker der i fremtiden vil få mutantbørn. De er umulige at stoppe, og har gjort verden trist, mørk og dyster. Da mutanterne finder en mikroskopisk chance for at ændre fortiden, sætter de deres sidste kræfter ind på at skabe en bedre fremtid. Men kan de nå det i tide?

streg

Anmeldelse 

Jeg har set alle X-men filmene, og nogle flere gange end andre, så jeg ser mig selv, som en rimelig stor fan af disse film. Jeg er især glad for de seneste film, da de åbner op for fortiden, og hvordan hele X-men startede, og hvordan mutanterne var, da de var yngre, hvilket jeg synes er spændende at se. Derfor skal det heller ikke være en hemmelighed, at jeg var meget glad for at se ’Days of Future Past’, som førte mig tilbage til begyndelsen af X-men.

En ting som jeg dog stadig mangler at få besvaret, er hvordan Charles Xavier er kommet tilbage, efter at han blev slået ihjel. Det gav hverken den seneste film med Wolverine eller denne film svaret på, så forhåbentlig er det noget, som kommer med i den næste film, da det irriterer mig lidt ikke at vide det.

Dét som jeg især synes er godt ved X-men film, er at ved hver ny film, dukker der også nye mutanter op med specielle evner, som man lærer at kende. Jeg synes i hvert fald at det gør, at filmene bliver ved med at være interessante at se, selvfølgelig sammen med alt det action og drama der opstår undervejs.

’Days of Future Past’ lever helt sikkert op til sine forgængere, og selvom jeg manglede svaret omkring professor X, nød jeg i fulde drag at være tilbage i denne forunderlige verden, som er spundet sammen med den virkelige verden. Skuespillerpræsentationerne var også helt i top, og der var også plads til humor undervejs i filmen. Der var også nogle ekstremt gode scener undervejs, som er blevet lavet rigtig flot.

Den næste X-men film ser ud til at komme i 2016, så heldigvis er det da ikke slut med at følge mutanterne i fremtiden. Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad de finder på til den nye film, og så må ventetiden bare gerne gå hurtigt. Indtil da kan jeg da gense filmene fra den første til denne, og få noget af ventetiden til at gå med det. Jeg kan i hvert fald kun anbefale andre X-men fans er få set den seneste i flokken af X-men film, ’Days of Future Past’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *