“X-Men – Days of Future Past: The Rouge Cut” på Blu-ray

The Rouge Cut

Original titel: X-Men – Days of Future Past: The Rouge Cut
Genre: Action, Adventure, Science fiction
Spilletid: 2 timer og 31 minutter
Skuespillere: Anna Paquin, Hugh Jackman og Jennifer Lawrence
Udgivelse: 13. juli 2015
Filmselskab: 20th Century Fox

5,5 DUO

Jeg var lidt forvirret, da jeg så der kom en ny ’X-men – Days of Future Past’ film, fordi der jo allerede var lavet en. Efter hvad jeg har kunnet forstå, var det fordi karakteren Rouge ikke var særlig meget med i den oprindelige, og derfor indeholder den nye version ekstra scener med Rouge.


streg

Resumé 

Menneskerne der er imod mutanterne har fået bygget en hær af dræberrobotter, som er designet til at slå mutanter ihjel, og mennesker der i fremtiden vil få mutantbørn. De er umulige at stoppe, og har gjort verden trist, mørk og dyster. Da mutanterne finder en mikroskopisk chance for at ændre fortiden, sætter de deres sidste kræfter ind på at skabe en bedre fremtid. Men kan de nå det i tide?

streg

Anmeldelse 

Jeg syntes det var lidt mærkeligt, at der var blevet lavet en lidt anderledes version af ’Days of Future Past’, når man nu allerede havde lavet en. Det lyder til at grunden var at fans til ’X-men’ filmene syntes at karakteren Rouge havde for lidt tid i den oprindelige udgave, og denne version derfor er lavet for deres skyld.

’The Rouge Cut’ begynder først rigtig efter at man har set 1,5 time af filmen. Her er der nogle få ændringer og tilsat nogle ekstra scener, som faktisk fungerede overraskende godt, da selve filmen ikke mistede noget ved at gøre det.

Derudover er der tilføjet en masse ekstramateriale på en separat disk, som helt sikkert er lækkert for os der er fans af ’X-men’ universet. Jeg endte egentlig også med bedre at kunne lide denne nye forlængede version, hvilket sikkert skyldtes at jeg fik endnu mere tid i denne verden. Så hvis du føler dig lidt snydt af at Rouge ikke deltog nok i den oprindelige version, kan jeg klart anbefale dig at se den nye version.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *